JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen

JDRI hopper i Storeåen

Email Udskriv PDF

Openwater1

Svømmebrillerne er spændt fast, våddragten sidder på som bodypaint og sommerfuglene har fundet sig godt tilrette i deres vante omgivelser i maven.

 

Ironman - En udfordring

Email Udskriv PDF

Af Premierløjtnant Thomas Bøgeholdt Lund

I nyere tid er det blevet mere og mere populært at lave ekstrem sport som presser kroppens ydeevne til det maksimale. Hvad årsagen til dette er, kan der være mange svar på, en af dem, er nok den enkeltes behov for selvrealisering og afprøvning af grænser.

Da jeg løb mit første maraton i København for 12 år siden var der godt 5000 deltagere med. Dengang var det at løbe et maraton, ikke noget alle og enhver gjorde. I dag er der over 10.000 deltagere ved Københavns maraton og udfordringen er næsten blevet en folkesport som alle tør kaste sig ud i. Derfor søger mange folk nu udfordringer som er lidt mere ekstreme. Og hvad er ikke mere oplagt end at svømme 3,8 km og cykle 180 km inden man løber sin maraton.

Senest opdateret: Torsdag, 14. juni 2012 12:44
 

JDRI motionscykelløb

Email Udskriv PDF

JDRI invitere til motions cykelløb i maj måned. Klik på vedhæftede dokument for at se invitationen.

icon JDRI motions cykelløb i maj (695.84 kB)

 

Fra Varde til Skagen

Email Udskriv PDF

Læs den spændende artikel som Flemming Bach har skrevet om sin tur fra Varde til Skagen.

Se artiklen her som pdf

 

Bedste senior hold 5 kamp

Email Udskriv PDF

IMG 2460

Vores gamle kæmpere gjorde det også fremragende. Brian blev mester igen igen, vi vandt med bedste hold, som bestod af Brian , Jimmi, Nicolaj, og gamle Peter, som i øvrigt udtalte "det er nok sidste gang jeg prøver det". Som en ekstra fjer i hatten, fik vi udtaget Nicolaj og Nanna til brutto truppen til Landsholdet. Så alt i alt en fantastisk uge for dragonerne.

 


Side 8 ud af 13


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource