JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Udvalg Landevejscykling JDR var til cykelløb på Bornholm

JDR var til cykelløb på Bornholm

Email Udskriv PDF

Billede1 cykling
JDR holdet.

JDR var på Bornholm, for at deltage i DMI cykelløb, med 9 repræsentanter. De 9 rytter kørte i følgende klasser: Senior A, Senior B, Veteran og Kvinder.

Løbet blev afviklet torsdag d. 22 AUG 2012. Det så ikke for godt fra morgenen, der var sorte skyer over hele Bornholm. Kl. 09.30 blev der givet samlet instruks. Kl. 09.45 var instruksen færdig og så kom der regn, rigtig meget regn. Kl. 10.00 skulle de første starte, det blev udsat 15 minutter pga. torden og lyn.

Senior A var dem der skulle køre længst, så de startede først. JDR havde to Senior A rytter med. Jesper Kousgaard og Kasper Kalhøj, som kom fra HBU og de skulle køre 90 km.

De næste, der blev sendt af sted var Oldboys og Veteran, de skulle køre 67 KM. JDR havde 3 med. Henrik Schmidt, Sonny Madsen og Johnny Dyrhøj.

Sidste hold var Senior B, Super Veteran og Kvinder, de skulle køre 45 km. JDR havde 4 med. John Gabba, Kaj Thomsen , Henning Juhl og Henriette Vandt.

Vi tog til Bornholm, for at få noget med hjem og det sørgede vores unge rytter, fra HBU for. Jesper Kousgaard vandt med næsten 1 minut til nr. 2. Kasper Kalhøj blev nr. 3. Og det betød også, at de vandt hold konkurrencen.

Vi havde jo også en kvinde med. Dem var der ikke for mange af. Henriette Vandt fra STKMP blev nr. 3 af kvinderne og så kørte hun endda på Mountainbike.

Billede2 cykling
Vindere senior A


Billede3 cykling
Vindere i hold konkurrencen


Billede4 cykling
Vindere i kvinde konkurrencen

 

Billede5 cykling
Så kom vi i mål

 


CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource