JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Nyheder Juleløb 2012

Juleløb 2012

Email Udskriv PDF

Juleloeb

På en halvkølig november dag mødtes 278 mænd og kvinder foran idrætshallen, alle var iklædt løbetøj, og mange havde i dagens anledning også taget en nissehue på. Der var mange mennesker på sportspladsen, og det skyldtes især de mange værnepligtige, som var mødt op, og både 1. og 2. eskadron havde stillet med tre hjælpere, der var med til at gøre dagen til en god oplevelse. Blikket faldt dog ret hurtigt på en kvinde klædt i rødt fra top til tå, ud over nissehue havde idrætsleder Christina Hedegaard også valgt at tage et sæt rødt FUT-tøj på, hun fortalte os, og især de værnepligtige, at sådan så man altså ud, når man lavede FUT for bare 5 år siden! Mon ikke de værnepligtige satte pris på deres betydeligt mere klædeligt idrætstøj.

Inden løbet blev skudt i gang, skulle der selvfølgelig varmes op, det var jo som sagt en lidt halvkølig novemberdag. Vi ventede alle spændt på opvarmningen, og da vi så Casper stille sig op på ladet af en lastbil og råbe ud til os, at nu skal der danses Zumba, så var de fleste glædeligt overrasket, men der var måske et par af de lidt ældre herrer, som lige måtte have den én gang til? Casper gik i gik med et energisk og rytmisk program, som snart havde alle 278 i gang! Der blev hoppet og danset i et kvarters tid, vi takkede Casper for at komme, og nu gik den altså ikke længere, der var ingen vej tilbage – løbet skulle i gang. Christina fortalte os kort om ruten, den var markeret med gul og var ca. 5,3 km lang. Hun fortalte også, at der ville være præmier til den første mand/kvinde, der kom over målstregen, og at der efter løbet ville blive serveret gløgg og æbleskiver i kantinen – sponsoreret af regimentet samt fritidsmidlerne.

Løbet blev skudt i gang og alle mand løb det bedste, de havde lært, ruten på de 5,3 km sørgede hurtigt for at splitte feltet. Hurtigste M/K kom begge fra 1. HBU ESK i tiderne 20.17 og 22.34 og blev derfor belønnet med en præmie, som bestod af: en sportstaske, et par løbesokker og en løberefleks. Stor tak til JDRI som sponsorerede de flotte første præmier samt lodtrækningspræmier. Da alle vi andre kom ind, afleverede vi vores nummer il hjælper på målstregen, på den måde var vi også med i en lodtrækning. Da løbet var overstået og vi alle havde været i bad, fortsatte vi over i kantinen, hvor vi kunne nyde gløgg, varm kakao og æbleskiver. Det var dog klart en fordel, at være én af de første, der kom i mål, for jo hurtigere var man ovre i kantinen, og så slap man for at vente ret længe på sine æbleskiver. Mens vi nød vore velfortjente æbleskiver blev lodtrækningen afholdt, der var mange vindere, og de vandt mange lækkerier, der var blandt andet: pebernødder, klejner, julepynt og julekort!

Det var en rigtig hyggelig dag, som jo nok for eftertiden vil blive genskabt, den store succes var mulig fordi, idrætsleder Christina Hedegaard, Idrætshjælper Benny Berg Kristensen og de to HBU’er, gjorde sit til, at gøre dagen helt perfekt!

Af Louise Pedersen

Receptionist, Infirmeriet, Dragonkasernen.

Juleloeb 3

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
OpdaterCrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource