JDRI

  • Øg font størrlesen
  • Standard font størrelse
  • Mindsk font størrelsen
Home Nyheder JDRI Golfmesterskaber 2014

JDRI Golfmesterskaber 2014

Email Udskriv PDF

p8270009

Vinderen af JDRIs Golfmesterskaber 2014 blev kåret efter afvikling af finalerunde den 27 AUG ved Holstebro Golfklub i Råsted.
Forud for finalerunden havde spillerne gennemført indledende runder i Struer, Skive og Trehøje.


JDRI mesterskabet tildeles den spiller, der sammenlagt har brugt færrest slag i finalerunden og den bedste af vedkommendes indledende runder.
Årets suveræne vinder blev Thorleif Groth, som var hele 9 slag foran ”runner up” Cristian Gross.


Sideløbende med mesterskabet gennemføres en stableford-konkurrence, hvor spillernes EGA-handicap anvendes. I denne konkurrence er det summen af spillernes finalescore og den bedste score fra de indledende runder som afgør mesterskabet. Årets vinder af stablefordkonkurrencen blev Christian Gross med 71 Point. Christian var bedst i finalerunden med 35 point og havde scoret 36 point i den indledende runde i Struer. Andenpladsen blev vundet af Lars Peter Aarøe med 61 point. Tredjepladsen gik til Bo Hougaard, der også scorede 61 point.


Under finalerunden var der udloddet præmier for det bedste slag fra tee på 4 af hullerne. Lars Peter Aarøe kom nærmest flaget på hul 3 og hul 14, mens Jesper Møller-Pedersen vandt præmien på hul 8 og hul 17. Præmien for længste drive (i fairway på hul 18) blev vundet af Cristian Gross.

Senest opdateret: Onsdag, 03. september 2014 17:01  

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
OpdaterCrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource